MaXXus

Ervaar zorg, zekerheid en de juiste
toonhoogte bij MaXXus Communications

Niets is permanenter dan verandering. De wereld van telecommunicatie is aan het veranderen door de komst van veel nieuwe technologieën. Deze gaan gepaard met een toenemende schat aan mogelijkheden, wat op haar beurt weer leidt tot een dynamischer wordende telefoniemarkt. De medewerkers binnen MaXXus hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van telefonie. In ons hechte team is de kennis en kunde van ruim 25 jaar telefonie ontwikkeling aanwezig. Van internetaansluiting tot telefonie in de Cloud. Hierdoor kennen we tot in detail de techniek achter hedendaagse oplossingen. Bent u enigszins verdwaald in de fascinerende wereld die communicatie heet? Wij helpen u graag weer op de goede weg!

Algemeen & Sales

MaXXus is specialist op gebied van bedrijfscommunicatie waarbij de behoeften en organisatie van de klant centraal staan. 

Lees meer

Service & Support

MaXXus streeft naar nauwe samenwerking en beseft goed dat een deskundige dienstverlening hierin zeer belangrijk is. 

Lees meer

Project & Planning

De fase waarin projecten en projectmanagement plaatsvindt krijgt de zorg en aandacht die u als organisatie mag verwachten. 

Lees meer

Problemen & Storingen

We kunnen er niet meer omheen, storingen in het hedendaagse ICT landschap volgen elkaar in rap tempo op en zorgen dagelijks voor bereikbaarheidsproblemen.

Lees meer