Randapparatuur

Voor elke werkplek of locatie
een innovatieve en professionele oplossing

Bij een goede werkplek en telefonie oplossing hoort juiste randapparatuur, dit maakt de manier van communiceren vaak efficiënter en gemakkelijker. Ontdek wat de juiste randapparatuur voor u kan betekenen en welke voordelen het bied. MaXXus heeft diverse getraind en gecertificeerd personeel op te leveren randapparatuur, waardoor we eindgebruikers vaak nog beter kunnen adviseren. Met name op het gebruik van headsets in combinatie moet vaste en/of mobiele toestellen of op de PC rijzen veel vraagtekens bij eindgebruikers. MaXXus adviseert u graag welke randapparatuur het beste in uw omgeving past.

Headsets

Headsets zijn inmiddels niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Met multiconnectivity koppel je moeiteloos meerdere apparaten met je headset.

Lees meer

Vergaderoplossingen

Door telefonische vergaderoplossingen toe te passen kun je heel gemakkelijk een vergadering opbouwen met externe partijen. 

Lees meer

Telefoontoestellen

Ondanks de opmars van mobiele telefoons en softphones zijn de vaste en draadloze telefoon nog steeds niet weg te denken op de werkvloer.

Lees meer

Firewall

Naast advisering over mobiele abonnementen levert MaXXus ook smartphones en tablets.

Lees meer